Search

Steam je izdao 6 novih besplatnih igrica!

Da li tražite šta ćete sljedeće igrati? Donosimo Vam 6 potpuno besplatnih igrica koje možete preuzeti na Steamu!
Preuzeto sa: Valve
Preuzeto sa: Valve

U posljednjih par sedmica više besplatnih naslova je objavljeno na Steam platformi. Bez ikakvih obaveza i plaćanja, možete ih preuzeti i uživati u satima igre.

Pored ovih igara, možete probati i besplatni demo koji trenutno dostupan: “Ebenezer and The Invisible World”. Trailer možete odmah ovdje pogledati:

Prva od igara je Edemn – FPS igra koja kao da je teleportirana negdje iz 2000tih – ali stvarno u pozitivnom smislu tih riječi. Igra je još u razvoju i trenutno je u early access fazi, pa je dostupan samo Deathmatch mode u ovom trenutku. Više modova igre će biti dodano ubrzo.

Sljedeća igra je Bucket Brawl – arena borbena igra gdje igrate kao igračka životinje, borite se protiv drugih igračaka u brzim borbama, i pokušavate da “reciklirate” jedno drugo. Zvuči vrlo čudno i haotično, i jeste baš tako kako zvuči. Pogledajte trailer:

Anyu je prelijepa narativna igra istraživanja gdje igrate kao istraživač Ikku. Putujete kroz zaleđenu nedođiju, koja je nekada bila dom antičke civilizacije. Morati ćete riješiti razne zagonetke i iskoristiti svoje okruženje na najbolji način. Cilj igre je popeti se na vrh planine i vidjeti polarna svjetla. Pogledajte trailer na linku https://store.steampowered.com/app/2431310/ANYU/.

Undawn je RPG igra otvorenog svijeta, postavljena u post-apokaliptičnom svijetu koji je i dalje prepun inficiranih ljudi. Morate se boriti protiv drugih igrača, i raznih prijetnji kako biste preživjeli. Za sve to vrijeme, morate brinuti i o svom jelu i piću.

Solar Showdown je multiplayer igra koja se igra na lokalnoj mreži. Ima elemente tower defense igrara, kao i strategijskih. Možete se boriti protiv jednog prijatelja, i pobjeđujete tako što sakupljate solarnu energiju da napravite minione, izgradite svoju odbranu, i na kraju ih opteretite sa svom svojom snagom. Isprobajte je na ovom linku.

Pročitajte još:   Kada stiže sezona 11 u Rocket League?

Zadnja igra koju donosimo je akciono-avanturistička igra, The Stranded Traveler. Ova igra je u retro stilu, i u njoj putujete kroz misteriozno ostrvo, borite se sa raznim protivnicima i polako otrkivate istinu koja stoji iza zle organizacije koja je odvela Zemlju u propast. Link: https://store.steampowered.com/app/2432010/The_Stranded_Traveler/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Komentariši

Najnovije vijesti

Naše društvene mreže