Search

Kada stiže sezona 11 u Rocket League?

Rocket League sezona 10 već traje nekoliko sedmica. Kada će 11. sezona biti spremna? Donosimo vam očekivane datume.
rl featured

Svakih nekoliko mjeseci pokreće se nova sezona Rocket League i protresa stvari novim predmetima, arenama i borbenim automobilima. Kako biste odmah uskočili čim novi sadržaj bude objavljen, morat ćete znati datum izdavanja kao i točno vrijeme kada Psyonix obično izbacuje svoja ažuriranja. Tu mi nastupamo.

Trebali biste znati da svaka nova sezona dolazi s većim patch-om – pripremite se na duže ažuriranje aplikacije.

Rocket League sezona 11: Očekivani datum izlaska + vrijeme početka

Rocket League sezona 10 započela je 8. marta 2023. i završit će 7. juna. Očekujemo da će sljedeća sezona započeti odmah nakon završetka sezone 10, tako da će datum izlaska Rocket League sezone 11 najvjerojatnije biti 8. juni 2023.

Ako Psyonix ostane vjeran svom prethodnom vremenu izdavanja, možemo očekivati da ažuriranje bude dostpuno oko 5 popodne u Bosni i Hercegovini.
Kao i uvijek, ažuriranje bi trebalo biti objavljeno u isto vrijeme – bez obzira na kojoj se platformi nalazite.Kada se preuzimanje završi, možete odmah skočiti i uživati u predstavi!

Može se desiti da serveri Rocket League-a ne budu radili odmah poslije ažuriranja – to je obično zbog ogromnog broja igrača koji hoće odmah da igraju.

Prije nego što 11. sezona konačno počne, probajte završiti sve na svom trenutnom Rocket Pass-u i dobiti nagrade za kraj sezone. Sa novom sezonom, morate početi ispočetka s potpuno novim predmetima i nagradama.

Pročitajte još:   League of Legends Patch 13.11 Notes
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Komentariši

Najnovije vijesti

Naše društvene mreže