Search

Avatar: Frontiers of Pandora – Znate li da izlazi igrica bazirana na filmu Avatar?

Ubisoftova igra Avatar: Frontiers of Pandora najavljena je za decembar 2023. Pogledajte trailere i pročitajte najnovije informacije!
avatar-frontiers-pandora-blogroll-1686600233727

Prošlo je već dvoje godine otkako je najavljena igrica Avatar: Frontiers of Pandora. Donosimo vam više detalja o samoj igri.

Ova će se Avatar igra igrati isključivo iz perspektive Na’avija, nativnih ljudi Pandore. Igrati čete kao Na’avi kojeg je u djetinjstvu otela RDA korporacija. Istenirali su ga da koristi i mehanička oružja. Petnaest godina kasnije on se vraća na svoje mjesto rođenja, i pokušava se ponovo povezati sa svojim narodom i zaštiti planed od same korporacije RDA.

Kako je prikazano u demonstraciji gameplay-a, Avatar: Frontiers of Pandora igrat će se iz kombinacije prvog i trećeg lica. Prvo lice će se koristiti kada kontrolišete svog karaktera, a treće kada letite ili jašete.

U igri će biti nekoliko različitih regija za istraživanje. Obavljajući zadatke i istražujući te regije, dobit ćemo priliku nadograditi svog karaktera i otključati različite stilove borbe. Postojati će vještine bacanja koplja, korištenja sačmarica, itd.

Avatar: Frontiers of Pandora ćete vjerovatno moći igrati od 7. decembra 2023. na PC, PlayStation 5 te Xbox Series X/S platformama. Osnovno izdanje igre za PC koštat će 70 eura, dok će verzija za konzole biti 80 eura. 

Pročitajte još:   Kada stiže sezona 11 u Rocket League?
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Komentariši

Najnovije vijesti

Naše društvene mreže