Search

Pogledajte novi Starfield trailer

Novi Starfield trailer predstavljen na Xbox Games Showcase 2023. Starfield izlazi na Xbox Series X|S i PC 6. septembra 2023. godine.
Starfield_ExploringPlanets

Ovo je novi Starfield trailer predstavljen na Xbox Games Showcase 2023 eventu. Starfield izlazi na Xbox Series X|S i PC 6. septembra.

Starfield?

Starfield je RPG video igra koja nam dolazi od Bethesde. Radnja igre je smještena u svemir, a pošto je u pitanju open world naslov, na raspolaganju će vam biti na hiljade svjetova. Igrači će moći igrati iz prvog ili trećeg lica.

Starfield će generisati teren i vanzemaljsku floru i faunu planete u zavisnosti od planete, njenog sistema i njene atmosfere. Iako se igra u velikoj mjeri oslanja na proceduralno generirani sadržaj, osnovna priča igre ostaje ista, a Bethesda je dodala da su neka ljudska naselja i gradovi u igri među najvećima koje je njihov dizajnerski tim ikada stvorio.

U toku igre sresti ćete mnoge npc, od kojih će se neki pridružiti igraču kao dio njegove ekipe. Ovi likovi, pod kontrolom umjetne inteligencije, mogu pomoći igraču u borbi, držati opremu za njega i komentarisati izbore koje je igrač napravio.

Foto: Bethesda

Pročitajte još:   Fanovi su uznemireni: Diablo IV nije dostupan za Apple MAC računare
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Komentariši

Najnovije vijesti

Naše društvene mreže