Search

Znate li kada možete igrati Diablo 4?

Ako ste PC igrač, moći ćete da počnete da preuzimate Diablo 4 putem vaše Battle.net aplikacije dosta prije zvaničnog launch-a igrice!
diablo 4

Može se reći da Diablo 4 trenutno nema release dan, nego čitavu sedmicu. Donosimo vam informaciju kada ga zaista možete početi igrati.

Ako ste unaprijed naručili deluxe ili ultimate izdanje, možete početi igrati već sutra (02. juni). Kao i prethodnih beta vikenda, lansiranje Diabla 4 podijeljeno je na nekoliko dana “ranog pristupa” za igrače koji su naručili unaprijed, nakon čega slijedi i zvanično globalno lansiranje 6. juna.

Ako želite da nastavite s planiranjem i pripremama prije svog silaska u pakao, možete saznati nešto o Diablo 4 priči. To će vam svakako pomoći da se orijentirate u Utočištu (čitaj: Sanctuary), testirate dosad najbolji Necromancer build, i saznate kako koristiti emote-ove, što je trik za otkrivanje nekoliko ranih zadataka poput Tajne proljeća (Secret of the Spring). Za vas koji ste možda već uspjeli testirati Diablo 4 na beta vikendima, tužna informacija je da vaš progress neće biti sačuvan. Morat ćete početi od nule u Sanctuary-ju. Sretno!

VRIJEME LANSIRANJA DIABLO 4

Mapa sa vremenima lansiranja igre Diablo 4
Slika sa Blizzart Entertainment

Rani pristup Diablo 4 počinje 1. juna u Americi, što će biti 2. juna u svim ostalim vremenskim zonama, pa i kod nas (oko 1 ujutro). Zvanično lansiranje je 5. juna u Americi i 6. juna drugde.

DIABLO 4 VRIJEME PREDUČITAVANJA

Ako ste PC igrač, moći ćete da počnete da preuzimate Diablo 4 putem vaše Battle.net aplikacije baš kao i kod beta verzije. Pronađite Diablo 4 na lijevoj bočnoj traci svoje aplikacije i pritisnite veliko plavo dugme “Instaliraj”.

Predučitavanje će na području Balkana biti dostupno od 1 ujutro 31. maja.

Kao i kod beta vikenda, možete preuzeti Diablo 4 brže tako što ćete isključiti opciju “high-resolution assets” tokom instalacije. To će smanjiti ukupnu veličinu za preuzimanje sa oko 84,4 GB na oko 46,8 GB. Ako želite da uđete i igrate brzo (ili samo nećete da vam se PC zapali od truda), samo naprijed i skinite običnu rezoluciju.

Pročitajte još:   DEATH STRANDING - Besplatna igra
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Komentariši

Najnovije vijesti

Naše društvene mreže