Search

Jeste li dosad čuli za igru Warframe? Možda biste je trebali isprobati

Je li vrijeme da isprobate Warframe? Probudite se kao nezaustavljivi ratnik i borite se sa svojim prijateljima u ovoj besplatnoj online akcijskoj igri.
capsule_616x353

Ako tražite novu igricu za igrati na nekom kompjuteru srednjih performansi, Warframe je odličan izbor. Ovo je jedna od najboljih MMORPG igrica koje trenutno postoje. Postoji ogroman svijet da istražite (ili svjetovi), desetine raznih mehanika, i ogroman broj različitih oklopa i postavki koje možete isprobati za unikatno iskustvo. Što je najbolje u svemu, ova igrica je online, znači da možete igrati sa prijateljima, zajedno prolaziti misije i trgovati. Čak i kada vam dosadi, Warframe je dobra igrica za imati na kompjuteru kojoj se uvijek možete vratiti kada nemate šta drugo raditi.

U igrici Warframe, suočavate se sa zaraćenim frakcijama u velikom međuplanetarnom sistemu dok slijedite vodstvo misterioznog Lotusa. Možete unaprijediti svoj Warframe (iliti borbeni oklop), graditi svoj arsenal destruktivne vatrene moći i ostvarite svoj pravi potencijal u ogromnim otvorenim svjetovima.

Postanite moćni ratnik

Obucite svoj Warframe: biometalno odijelo neopisive moći. Oslobodite njegove sposobnosti i upotrijebite široku lepezu razornog oružja kako biste bez napora uništili horde neprijatelja na vidiku. A kada se pokolj završi, možete zaraditi ili otključati 40+ različitih Warframe-a – svaki sa jedinstvenim skupom moći.

Bitka uz prijatelje

Formirajte odred sa svojim prijateljima i zaradite vrijedne bonus nagrade kada zajedno dovršavate misije. Možete koristiti svoje Warframe-ove sposobnosti da izliječite prijatelje, preusmjerite neprijateljsku vatru i postignete svoje ciljeve.

Istražite masivni sistem

Svijet u Warframe-u je ogroman – manevrirajte kroz zemaljske misije sa očaravajućim vještinama parkura ili idite do zvijezda i uključite se u velike borbe između brodova.

Gameplay video

Video sa kanala Lucky Ghost

Igricu Warframe možete preuzeti sasvim besplatno na Epic Games-u.


Pročitajte još:   Kada stiže sezona 11 u Rocket League?
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Komentariši

Najnovije vijesti

Naše društvene mreže