Search

O nama

Balkan game hub

Dobrodošli na stranicu Balkan Game Hub! Trudimo se biti vaša prva destinacija za sve što vas zanima o gamingu i esportu na području Bosne i Hercegovine i Balkana. I mi sami smo strastveni gameri cijeli život. Obzirom da smo i IT inžinjeri, osmislili smo ovaj projekat i osnovali platformu sa misijom da ujedinimo gamere na našem području. Trudimo se kreirati lijepo virtuelno okupljalište/hub, i  samim tim popularizovati gaming i esport u BiH i širem području Balkana.

Konačno ćemo, uz moć video igrica, u BiH imati mjesto gdje gameri mogu komunicirati na našem jeziku, dijeliti svoja iskustva i stvarati lokalne veze i prijateljstva. U budućnosti, planiramo proširiti ovu platformu da uključuje i forum (hint: to planiramo vrlo brzo!). Tu ćemo voditi diskusije, razmjenjivati savjete i strategije, i organizovati meetup-ove i evente.

Za početak, pišemo relevantne članke za vas na našem jeziku, koje možete komentarisati i dijeliti. Od novosti, preko recenzija i pokrića evenata, trudićemo se osigurati što veću pokrivenost svjetskih gaming vijesti da budete informisani.

Hvala vam što nam se pridružujete na ovom teškom i uzbudljivom putovanju!

I, na kraju, možda se pitate, zašto sve ovo? Odgovor je lagan i jednostavan:

Jer volimo igre”.

Vaš Balkan Game Hub tim

Želite nam pomoći?

Trenutno, sve što nam treba je vrijeme i što više novih posjetilaca stranice, kao i pratilaca na društvenim mrežama. Pratite naše društvene kanale, preporučite nas kolegama gejmerima, i pišite nam sve što mislite da treba.

Ukoliko neko želi postati jedan od naših autora volontera, kontaktirajte nas ovdje.

Naše društvene mreže

besplatne igre

Najave

Novi traileri

Tagovi

Naše društvene mreže