Search

Damir Kadrić

Inžinjer informacijskih tehnologija

Damir Kadrić je jedan od osnivača i glavnih urednika našeg portala. Uživa u igranju igrica još od 1990. Voli tehniku i tehnologiju, te ima manju kolekciju računara i konzola. Trenutno igra Fortnite (logično zar ne) i Rocket league. U slobodno vrijeme klika po Balkan game hub-u.

Azra Kadrić

Inžinjer informacijskih tehnologija

Azra je jedna od urednica i osnivača Balkan Game Hub portala. Bez prethodnog iskustva u novinarstvu, ali sa diplomom IT inžinjera i ogromnom ljubavi za gaming (League of Legends silver forever), trudi se da unaprijedi ovaj portal svakim danom. Najdraže igre: LoL, Skyrim, The Forest, Euro Truck Simulator 2.

Mirha Bećirović

Art i grafički editor

Mirha je jedna od urednica i osnivača Balkan Game Hub portala. Sa ljubavlju prema gejmingu (Survival, action igre) i bez prethodnog iskustva u novinarstvu, trudi se svakodnevno informisati vas o najnovijim zbivanjima gaming svijeta i unaprijediti ovaj portal. Cijeli život umjetnički usmjerena i sa tri godine iskustva u web dizajnu uveliko doprinosi razvoju portala.

Mirza Bećirović

Social media editor

Mirza je najmlađi član tima Balkan game Hub-a. Uživa u tehnici i svojim eksperimentima sa strujom. Uspješno vodi par profila na društvenim mrežama, te kreira sadržaj. Mirza voli da igra Rocket league i Euro Truck Simulator 2.

besplatne igre

Najave

Novi traileri

Tagovi

Naše društvene mreže