Search

Besplatne igre na Epic Games

Donosimo Vam najnovije igrice koje možete preuzeti na Epic Games besplatno do 24. augusta.
Screenshot Epic Games Store-a
Preuzeto sa EpicGames

Epic Games Store još uvijek dijeli besplatne igre svake sedmice u toku 2023. Potpuno besplatno, bez ikakvih obaveza.

Čak i ako ne planirate igrati ove besplatne ponude u skorije vrijeme, možete se ulogovati i dodati ih u svoj library ako imate profil Epic Storea, pa možda vam nekad i one dođu na red.

Dakle, da vidimo:

  1. “Black Book” je mračna RPG avantura, temeljena na slavenskim mitovima, u kojoj igrate kao mlada čarobnica. Borite se protiv zlih sila u borbama temeljenim na kartama i istražite svijet u kojem ljudi žive uz mitološka bića. Preuzmite Black Book na Epic Games Store. Ova igra inače košta 25 eura. Black Book će biti besplatna samo do 24. augusta.
  2. Dodo Peak povratak je klasičnim arkadnim platformerima iz prošlosti s modernim detaljima. Igrajte kao ptica dodo kako biste pronašli i spasili svoje izgubljene bebe s niza opasnih vrhova. Ova igra inače košta 9 eura. Preuzmite Dodo Peak na Epic Games Store.

Ako vas zanima šta će sljedeće biti besplatno, donosimo i tu informaciju: Igrica Homeworld: Deserts of Kharak je RTS prequel klasičnih Homeworld igara. Okupite svoju flotu i vodite je do pobjede na promjenjivom pijesku Kharaka u ovoj uvjerljivoj strateškoj igri za PC od Blackbird Interactive. Ne znamo joj tačnu cijenu, ali znamo sigurno da će biti besplatna za preuzimanje od 24.08. do 31.08., pa nemojte zaboraviti! Igircu Homeworld: Deserts of Kharak preuzmite na Epic Games Store.

Pročitajte još:   Diablo 4: Donosimo pregled recenzija kritičara
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Komentariši

Najnovije vijesti

Naše društvene mreže