Search

FORTNITE AUTO RACING MOD

Rocket league cars


Epic Games se navodno sprema da uvede dugo očekivani novi način igre koji će uzbuđenje igrača podići na nove visine: auto utrke. Prema pouzdanim izvorima, Epic Games je naporno radio na razvoju ovog uzbudljivog trkaćeg moda, koji bi trebao biti objavljen uskoro.

Igrači bi se mogli utrkivati s brojnim automobilima koje bismo imali u novom Fortnite modu igre. To ne bi bio samo novi mod u kojem se samo besciljno trkate uokolo.

Umjesto toga, ovo bi bio punopravni način igre. Tako da ćemo dobiti Fortnite rangove samo za trke. Prema dosadašnjim dostupnim informacijama, postojat će i društveni i takmičarski način igranja. A, bit će dostupan i način kompetitivne igre u kojem se igrači takmiče kako bi napredovali na rang listi.

S obzirom na izvanredne mogućnosti Fortnitea, sasvim je normalno očekivati ​​vizualno zapanjujuće i impresivno trkačko iskustvo. S obzirom da igra već sadrži brojne zadivljujuće trkaće mape koje su kreirali korisnici, očekuje se da će i tek najavljeni službeni trkaći mod Epic Gamesa podići stvari na potpuno novi nivo, nudeći zadivljujuće vizuale i uzbudljivu igru.

Pred nama je sljedeće poglavlje u evoluciji Fortnitea, gdje utrke postaju središnji dio iskustva igranja. Fortnite nastavlja da pomiče granice. Ostaje nam da vidimo gdje će nas sve to odvesti.

Pročitajte još:   Šta igrati sljedeće? Donosimo 9 odličnih PC igara
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Komentariši

Najnovije vijesti

Naše društvene mreže